Андрій Данилко розповів, як відсвяткував 50-річчя, і показав себе в чотири роки

Гламур

Український артист, автор Вєрки Сердючки Андрій Данилко 2 жовтня відсвяткував ювілей.

Зірці й символу “Євробачення” виповнилося 50 років. Напередодні свого дня народження Андрій Данилко об’їздив чимало міст Європи і США з концертами на підтримку України.

Обидва тури – європейський і північноамериканський – минули з солдаутами та зібрали тисячі українських прихильників, що наразі розкидані по всьому світу. Повернувшись додому, артист узяв невеличку паузу, щоб видихнути й відновити сили. І, звісно, відсвяткувати початок нового життєвого етапу. До речі, цифрами він геть не переймається.

“Для мене всі ці паспортні цифри не мають жодного значення. Важливі лише внутрішні відчуття, а в душі я й досі почуваюся студентом. Любимо з Інною подуркувати та покепкувати одне з одного. І після 50-ти нічого не зміниться. У мене купа справ і планів, творчих і не лише, тому паритися через вік у мене немає часу”, – ділиться Данилко.

Не забув Данилко і про відданих шанувальників і на своїй сторінці в Instagram подякував їм за привітання, а також поділився своїм архівним фото з дитинства, де постає 4-річним хлопчиком.

Зі зрозумілих причин Андрій Данилко не планував гучного святкування. Свій ювілей він провів у колі найближчих друзів і, звісно, загадав заповітне бажання, яким він останні півтора року завершує кожен свій концерт, – щоб закінчилася війна і всі українці нарешті повернулися додому.

Зазначимо, що першим Андрія Михайловича привітав його друг і незмінний продюсер Юрій Нікітін. Цікаво, що цієї осені в їхнього творчого тандему також важлива дата – 26-річчя співпраці, яка розпочалася у вересні 1997 року. Юрій довго думав, що подарувати людині (та ще й такій геніальній), в якої є все. Але, зрештою, презентував дуже ексклюзивну річ.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *