Салат із печінки тріски з сиром та перепелиними яйцями: класичний рецепт

Салати
  1. Зваріть перепелині яйця круто чотири хвилини після закипання води. Остудіть, очистьте. Розріжте на четвертинки.
  2. Твердий сир натріть на тертці.
  3. Для соусу: з консервів злийте олію до окремої миски. Змішайте її з майонезом. Додайте перець, трохи посоліть.
  4. Печінку тріски наріжте середніми шматочками.
  5. Зелень подрібніть.
  6. З'єднайте яйця, сир, печінку тріски, зелень та акуратно перемішайте. Полийте соусом і прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Зелень використовуйте на власний смак.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *