Смертельна аварія з українцями в Італії: ЗМІ назвали попередню причину ДТП

за кордоном

Попередня причина жахливої аварії у Венеції, в якій загинули понад 20 людей, серед яких були українці, – водієві автобуса стало зле.

Про це повідомляє місцеве видання Corriere del Veneto.

Журналісти озвучують, що в перші години була ще одна версія аварії. Припускали, що перед смертельним падінням на борту автобуса виникла невелика пожежа, однак це пізніше спростували рятувальники.

На камерах відерспостереження з'явився момент аварії, який може свідчити, що водієві стало зле. Як видно на записі, водій не намагався гальмувати, коли врізався в огорожу.

За даними італійських ЗМІ, водія автобуса звали Альберто Ріцотто, йому було 40 років. Він працював на компанію Martini Bus, яка орендувала автомобіль компанії La Linea.

Генеральний директор компанії La Linea Массімо Фіорезе розповідає, що Ріцотто був водієм із досвідом.

“Він був дуже хорошою людиною. Періодично здійснював необхідні виїзди. Судячи з того, що я бачив, він працював з нами від 2014 року, потім зробив перерву, а потім знову повернувся до нас на 7 років”, – пригадує про нього Фіорезе.

Нагадаємо, пізно ввечері 3 жовтня стало відомо, що сталася смертельна аварія, серед яких були українці. Це згодом підтвердили в МЗС України.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *