Тушкована свинина з болгарським перцем: рецепт смачної м’ясної страви

Другі страви
  1. Свинину наріжте середніми шматочками.
  2. Цибулю очистьте і наріжте півкільцями.
  3. З перцю заберіть насіння і поріжте його соломкою.
  4. На розпеченій сковороді з додаванням олії обсмажте цибулю до легкого золотистого кольору і додайте болгарський перець. Обсмажте ще хвилини чотири. Додайте нарізані кубиком томати, обсмажуючи все кілька хвилин.
  5. До овочів викладіть нарізане м'ясо, чорний перець, паприку, подрібнений часник, перець чилі й сіль. Додайте воду, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні близько години, поки м'ясо стане м'яким.

Поради:

За бажанням додайте зелень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *