Осадча та Горбунов показалися за лаштунками знімань “Голосу країни-13” зі старшим сином

Гламур

Вже сьогодні, 29 жовтня, відбудеться грандіозний фінал вокального шоу “Голос країни-13“, який цьогоріч відбувається у Польщі.

Ведучі проєкту Катерина Осадча та Юрій Горбунов наразі активно готуються до прямих ефірів, а Осадча показала залаштунки знімань “Голосу”. Зокрема, ведуча поділилася, що вони з чоловіком вперше взяли з собою на знімання старшого сина, 6-річного Івана.

Хлопчик вже встиг посидіти у кріслі тренера “Голосу країни” Юлії Саніної, сфотографуватися на тлі банеру з дитячим “Голосом”. Також Осадча похизувалася малюнком свого сина, зазначивши, що таким чином Іван теж “працює” над сценарієм.

Показала Катерина й зворушливе сімейне селфі, на якому постала з сином і чоловіком Юрієм Горбуновим.

Зазначимо, що вже сьогодні о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться грандіозний фінал проєкту “Голос країни-13”. Зовсім скоро шанувальники шоу дізнаються, хто ж стане голосом країни цього року. Як проголосувати за свого фаворита і де дивитися фінал, – читайте у нашому матеріалі.

Також зазначимо, що сайт ТСН.ua вестиме текстову онлайн-трансляцію фіналу, аби наші читачі, які не мають змогу подивитися шоу у прямому ефірі, були в курсі всіх подій.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *