Данілов прокоментував масові заворушення в Махачкалі

за кордоном

Масові антиізраїльські заворушення у Махачкалі в Дагестані швидше за все розширюватимуть географію на території Російської Федерації.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони та оборони України Олексій Данілов.

Данілов каже, що зараз фіксується тенденція офіційної антиізраїльської позиції з боку політичного керівництва Росії. 

“Диктатура, фашизм і російський нацизм завжди крокують поруч з антисемітизмом: події в Махачкалі, обійми з ХАМАС, заборона діяльності СОХНУТ, брудні жарти Путіна про євреїв – тенденція, що набирає силу, офіційної антиізраїльської позиції Кремля”, – наголосив він.

За словами секретаря РНБО, в Росії вже не може почуватися в безпеці жоден єврей або громадянин Ізраїлю. Що більше, прогнозує він, антиізраїльські настрої у країні-агресорці будуть зростати. Це може супроводжуватися подальшими спалахами насильства в інших містах та регіонах.

“Початок у Росії чорносотенських погромів – питання часу. Росія однаково ненавидить всі народи, які обирають свободу”, – наголошує він.

Як повідомлялося, внаслідок масових заворушень в аеропорту столиці Дагестану постраждали понад 20 осіб. Аеродром розгромлений. 

Нагадаємо, останніми днями на території Північно-Кавказького федерального округу РФ, де проживає багато мусульман, відбуваються  антиізраїльські акції, які можуть перетворитися на справжні єврейські погроми.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *