“Чорноморець” розтоптав “Зорю” та вийшов до півфіналу Кубка України (відео)

Спорт

“Чорноморець” розгромив “Зорю” в домашньому матчі 1/4 фіналу Кубка України. Поєдинок в Одесі завершився перемогою господарів поля з рахунком 4:1.

Ще в першому таймі команда Романа Григорчука двічі забила у ворота луганського клубу. Дубль оформив Андрій Штогрин, відзначившись на 21-й і 33-й хвилинах.

Після перерви “моряки” довели справу до розгрому. На 58-й хвилині Олександр Васильєв відправив третій м'яч до сітки воріт луганців, а на 72-й хвилині Штогрин зробив хет-трик.

“Зоря” змогла відповісти лише голом престижу, який на 80-й хвилині забив Едуардо Герреро.

Огляд матчу

Таким чином, “Чорноморець” став другим півфіналістом національного кубка. Раніше до 1/2 фіналу турніру вийшов донецький “Шахтар”, який здобув розгромну перемогу (3:0) над першоліговою “Вікторією” з міста Суми.

Решта матчів 1/4 фіналу Кубка України відбудуться у четвер, 2 листопада: “Полісся” – “Олександрія” та “Оболонь” – “Ворскла”.

Поєдинки 1/2 фіналу Кубка України заплановано на 3 квітня 2024 року (базова дата). Фінал відбудеться 15 травня 2024 року.

Нагадаємо, останнім переможцем Кубка України є київське “Динамо”, яке у фіналі сезону-2020/21 обіграло “Зорю” (1:0). У кампанії-2021/22 турнір було завершено достроково через повномасштабне військове вторгнення Росії до України, а минулого сезону розіграш турніру взагалі не проводився.

Читайте також:

“Жирона” з асистом Довбика на останніх секундах видряпала путівку до наступного раунду Кубка Іспанії (відео)

Динамо – Шахтар: де дивитися і ставки букмекерів на матч УПЛ

Зберіг ворота “сухими”: Трубін допоміг “Бенфіці” виграти матч Кубка португальської ліги (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *