“Баварія” сенсаційно програла команді третього дивізіону та вилетіла з Кубка Німеччини (відео)

Спорт

“Баварія” на виїзді поступилась третьоліговому “Саарбрюккену” у матчі 1/16 фіналу Кубка Німеччини. Поєдинок завершився сенсаційним тріумфом господарів поля з рахунком 2:1.

Підопічні Томаса Тухеля вийшли вперед на 16-й хвилині зусиллями Томаса Мюллера. Суперник відповів під завісу першого тайму – Патрік Зонтгаймер відновив паритет у грі.

Попри перевагу за кількістю ударів – 15 проти 4 (у площину – 9:2), мюнхенський клуб більше так і не зумів забити. А ось “Саарбрюккен” у компенсований до другого тайму час підніс величезний сюрприз – гол Марселя Гауса на 90+6-й хвилині вибив чинних чемпіонів Німеччини з турніру.

Огляд матчу

Додмо, що вже в суботу, 4 листопада, на мюнхенський клуб чекає зустріч із дортмундською “Боруссією” в чемпіонаті Німеччини, де баварці з 23 очками після дев'яти турів посідають друге місце, відстаючи від “Баєра” на два бали.

“Саарбрюккен” виступає у 3-му за силою німецькому дивізіоні. Наразі команда посідає 15-те місце у турнірній таблиці третьої німецької ліги.

Чинним переможцем Кубка Німеччини є “РБ Лейпциг”, якому вдалося виграти цей турнір двічі поспіль. Однак ще раз захистити трофей “бики” вже не зможуть, оскільки в 1/16 фіналу вилетіли від “Вольфсбурга” (0:1).

Читайте також:

Вишуканий асист Малиновського допоміг “Дженоа” вирвати перемогу в матчі Кубка Італії (відео)

“Жирона” з асистом Довбика на останніх секундах видряпала путівку до наступного раунду Кубка Іспанії (відео)

Кубок України з футболу: розклад і результати матчів 1/4 фіналу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *