Голи Довбика і Циганкова допомогли “Жироні” здійснити камбек та одноосібно очолити Ла Лігу (відео)

Спорт

“Жирона” українців Віктора Циганкова та Артема Довбика на виїзді перемогла “Осасуну” в матчі 12-го туру іспанської Ла Ліги – 2:4.

Підопічні Мічела повели в рахунку на 16-й хвилині – Іван Мартін на дальній стійці замкнув передачу Довбика, який вийшов у стартовому складі своєї команди.

Господарі відповіли своїми двома голами. Дубль оформив Анте Будімір, відзначившись на 25-й і 55-й хвилинах.

На 70-й хвилині головний тренер “біло-червоних” в надії врятувати матч випустив на заміну Циганкова. А вже через хвилину “Жирона” відігралася – Довбик у штрафному майданчику після відскоку від газону головою відправив м'яч у сітку після подачі Мігеля Гутьєрреса.

На 80-й хвилині каталонці вже були попереду. Циганков після скидання від Довбика з другої спроби таки зумів влучно пробити по воротах. Крапку в матчі на останній хвилині основного часу поставив Алейкс Гарсія, забивши четвертий м'яч у ворота памплонців.

Огляд матчу

Зазначимо, що на рахунку Довбика вже 6 голів та 4 асисти у поточному розіграші Примери. В активі Циганкова два голи та одна результативна передача.

Після цієї перемоги “Жирона” (31 очко) вийшла на перше місце в турнірній таблиці Ла Ліги, відірвавшись на три бали від мадридського “Реала”, який зіграв на один матч менше. “Осасуна” (13 пунктів) посідає 11-ту позицію.

У наступному турі чемпіонату Іспанії команда Довбика і Циганкова 11 листопада на виїзді зіграє проти “Райо Вальєкано”, а “Осасуна” того ж дня прийме “Лас-Пальмас”.

Читайте також:

“Динамо” оголосило про призначення нового керманича: хто замінив Луческу

АПЛ: розклад і результати матчів 11-го туру чемпіонату Англії з футболу, таблиця

“Суркіс розлютився”: Луческу зізнався, чому не попередив президента “Динамо” про намір подати у відставку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *