Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для учасника гурту BTS Чонгука

Гламур

Всесвітньо відома українська режисерка та дизайнерка Таню Муіньо зняла кліп на пісню Standing Next to You південнокорейського співака Чонгука з гурту BTS.

Прем'єра відео, як і треку, відбулася 3 листопада. Кліп набрав вже 12 мільйонів переглядів і вони продовжують зростати.

Знімання відбувалися у Будапешті на автодромі Hungaroring і покинутій електростанції Келенфельд. Всі сцени кліпу супроводжувалися динамічними та яскравими танцями, притаманними культурі кей-поп.

Цікаво, що у кадрі також з'явилася українська модель Паша Гаруля, яка співпрацювала з брендами Swarovski, Miu Miu та Prada.

Зазначимо, пісня Standing Next to You належить до довгоочікуваного дебютного сольного альбому Чонгука, який має назву “Golden”. У кліпі оспівується справжня сила кохання, за допомогою якої можна здолати будь-які труднощі.

Мільйонній аудиторії дуже сподобався дебют Чонгука і вони вже розпочали ділитися у Мережі своїм захватом і ейфорією від побаченого.

Нагадаємо, що українська режисерка Таню Муіньо відома роботою з багатьма зірками світового рівня. Серед них — Lil Nas X, Гаррі Стайлз, Cardi B, The Weeknd, Rosalia, Кеті Перрі та багато інших артистів. Одна з крайніх робіт режисерки — кліп на пісню “TK421” відомого американського рок-музиканта Ленні Кравіца. Її проєкти неодноразово здобували нагороди на різноманітних престижних преміях світу.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *