Це дуже легко: томатний крем-суп, який тане у роті

Перші страви
  1. Розігрійте духовку до 200°C (392°F).
  2. Помідори помийте і розріжте навпіл. Очистіть і розріжте навпіл цибулини. Солодкий перець помийте.
  3. У голівки часнику зріжте верхівку, оголивши зубчики.
  4. На деко викладіть помідори, цибулю, солодкий перець і голівку часнику. Щедро збризніть оливковою олією, посипте свіжою зеленню, італійською приправою, сіллю та перцем.
  5. Випікайте в попередньо розігрітій духовці приблизно 25-30 хвилин або поки овочі не стануть м’якими.
  6. Коли овочі запечуться, дайте їм охолонути кілька хвилин. Зубчики часнику очистіть від шкірки і перекладіть в блендер разом з рештою запечених овочів. Додайте в блендер жменю свіжого базиліка і овочевий бульйон.
  7. Перемішайте до однорідності. Якщо суміш занадто густа, ви можете додати трохи більше овочевого бульйону, щоб отримати бажану консистенцію.
  8. Перелийте отриману суміш у каструлю і поставте на середній вогонь.
  9. Коли суп нагріється, додайте вершки. Приправте сіллю і перцем за смаком.
  10. Проваріть суп на повільному вогні кілька хвилин, щоб смаки з’єдналися.
  11. Розлийте суп по тарілках. Збризніть невеликою кількістю оливкової олії та вершків і прикрасьте свіжим базиліком.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *