Подоляк прокоментував скандальну статтю NYT про розкол між Зеленським та Залужним

Події

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк спростував інформацію, оприлюднену у статті NYT, про розкол між президентом Володимиром Зеленським та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Про це політик сказав у вівторок, 7 листопада, під час телемарафону.

“У нас є верховний головнокомандувач – він не може розколювати, тому що верховний головнокомандувач навпаки – все збирає. І в нас сьогодні є абсолютна синхронізація позицій верховного головнокомандувача і військової вертикалі, тому що верховний головнокомандувач вибудовує своє розуміння тактики і стратегії на даних розвідки, даних Генерального штабу і всіх інших додаткових матеріалах. Він приймає політичні рішення, виходячи з інформації, яку він отримує в рамках військового кабінету, Ставки чи селекторів. Неможливо розколоти. Навіщо?”, – наголосив Подоляк.

Він зауважив, що сьогодні “бачить в соціальних мережах певне “змагання”, яке не на користь Україні. 

“Вони хочуть додатково деморалізувати і так тяжкий морально-емоційний фон, в якому ми знаходимося 620 днів війни. Далі – вони хочуть показати нашим партнерам, що в нас немає єдності. Третє, головне – вони хочуть вести переговори з Росією, показавши, що ми настільки слабкі, що готові сьогодні вести переговори на умовах РФ”, – підсумував політик.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Розкол між Зеленським і Залужним є чи ні? Відповіді Подоляка

Нагадаємо, днями вийшла стаття The New York Times, у якій західні ЗМІ вбачають “яскравий публічний докір”, який показує розрив між військовим і цивільним керівництвом в Україні.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *