Пюрешка, до якої не потрібна котлетка: оригінальний рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Гарніри
  1. З голівки часнику зріжте верхівку, оголивши зубчики. Покладіть її у фольгу, збризніть олією, посоліть, загорніть і запікайте 15-20 хв у розігрітій до 180°С духовці.
  2. Відварену картоплю вичавіть через прес, а потім протріть через сито. Перекладіть до сотейника і варіть на малому вогні, поступово додавайте масло й олію, постійно помішуючи за принципом заварного крему.
  3. Зніміть з вогню, додайте молоко й ретельно перемішайте.
  4. Додайте запечений часник і зелень, ще раз перемішайте.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *