Окупанти відновили штурми на одному із напрямків – Генштаб

Війна

Російські військові відновили штурми на Лиманському напрямку.

Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов в ефірі телемарафону вранці у середу, 8 листопада.

Він додав, що протягом доби відбулось 45 бойових зіткнень. ЗСУ відбили понад 40 атак окупантів.

“На Лиманському напрямку противник вів безуспішні штурми позицій Сил оборони України в районі Серебрянського лісництва”, – розповів представник Генштабу.

Окрім того, за його словами, росіяни проводять штурмові дії на Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському, Шахтарському та Куп'янському напрямку.

“На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районі Богданівки, Андріївки та Кліщіївки Донецької області. Наші війська відбили 6 атак противника. Також ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Старомайорського Донецької області, а також – в районі Сенківки, Іванівки, Берестового (Харківська область), де ЗСУ відбили понад 6 атак противника”, – додав він.

На Авдіїському напрямку росіяни намагалися наступати в районі населених пунктів Степове, Авдіївка, Тоненьке, Первомайське Донецької області. Сили оборони відбито 14 атак ворога.

Нагадаємо, за даними американського Інституту вивчення війни, українські військові перебувають за 10 км від Бахмута.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Росіяни штурмують і скидають з дронів пляшки з запалювальною сумішшю

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *