РФ намагається посіяти серед українців незадоволення перебігом війни – керівник розвідки Естонії

Ексклюзив ТСН

Керівник естонської розвідки, полковник Антс Ківісельг, наголосив, що керівництво Росії прагне, щоб всередині України росло незадоволення серед населення перебігом воєнних дій на фронті та результатами України у цій війні.     

Про це він сказав в ексклюзивному інтерв'ю кореспондентці ТСН Оксані Радіоновій у Таллінні. Ця розмова стала можлива завдяки підтримці Європейського союзу.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Ексклюзив! Керівник розвідки Естонії – про плани Путіна, військовий потенціал РФ та деокупацію Криму

“І вони намагаються зробити зараз все, щоб розчарування та незадоволення росло в середині вашої країни. Також, Кремль усіма способами намагається відволікти цивілізований світ від війни в Україні. Хочуть аби згасав інтерес до війни. Кремлівська машина використовує різні пропагандистські методи, інформаційний тиск, щоб про війну забували, щоб про неї не говорили”, – зазначив він.

Проте, на думку Ківісельга, Україна зараз дуже добре протистоїть російській пропаганді й натиску російської інфомашини. Захід тримає єдиний вектор з цього питання.

Нагадаємо, керівник естонської розвідки проаналізував бої за Авдіївку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *