Ексчоловік Ані Лорак довів 12-річну доньку до сліз: що сталося

Гламур

Колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розчулив шанувальників відео, на якому постав з донькою від артистки, 12-річною Софією.

У сторіз своєї сторінки в Instagram бізнесмен поділився роликом, знятим в аеропорті Стамбула. Налчаджиоглу проводжав Софію на літак. Коли батько й донька прощалися, дівчинка не стримала емоцій і розплакалася.

Також знаменитий батько показав, як вони з донькою бешкетували в аеропорті, поки чекали на рейс,  та ласували бургерами від шеф-кухаря.

Як відомо, декілька тижнів Соня провела з батьком на його батьківщині у Туреччині, де Мурат гостював у рідних та робив планову операцію. У цей же період стало відомо, що чоловік переживає кризу в особистому житті. За чутками, Мурат та його обраниця, візажистка Лілія розійшлися через чотири місяці після весілля.

Який чорний кіт між подружжям пробіг, невідомо. Проте пара відписалася одне від одного у соцмережах, видалила усі спільні фото, враховуючи світлини з весілля.

Прямо ані Налчаджиоглу, ані Лілія не коментують чи справді розірвали шлюб. Втім, бізнесмен натякнув, що могло б стати причиною їхнього розлучення.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *