Зірка “Сватів” видала маячню про “єдність України та РФ” і про “темну матерію”, яка цьому заважає

Гламур

Акторка-путіністка Олеся Железняк, яка в серіалі “Свати” зіграла Ларису Буханкіну, продовжує пробивати дно своїми пропагандистськими заявами.

В інтерв'ю черговому РосЗМП росіянка видала, що “Україна та Росія мають бути разом” і що українці та росіяни – “один народ”.

“Мені здається, що ми маємо бути разом. Я не знаю, як це має бути оформлено, у всього є якийсь юридичний бік, якого я не торкаюся, але з людської точки зору мені здається, ми маємо бути разом. Ми – одне, бо культура у нас спільна”, – видала порцію маячні Железняк.

Також, на думку одіозної артистки, Україну та Росію “розсварила якась третя сторона, темна матерія, якесь зло”. На прохання уточнити, що ж це за “зло”, Железняк заявила: “Я вважаю, що це злі американці. Є якась сила, яка хоче все зруйнувати”.

Заявила путіністка й те, що коли була в Києві під час знімань “Сватів”, то помітила “взаємозв'язок культур” України та Росії.

“І я пам'ятаю, що у мене думка: ну звичайно, лише тут міг бути Гоголь. Тут у повітрі це все, його образи, вони через тебе проходять. Там усе дихає тим, що писав. Ну що Гоголь, що він, українець? Гоголь – росіянин, бо це все Росія. Як поділити Булгакова? Я була в музеї Булгакова, пам'ятаю Андріївський узвіз, “Білу гвардію”, яка там була написана. А “Майстер і Маргарита” – це Москва, яка тут. Як ти це розділиш?” – розійшлася Железняк.

Нагадаємо, раніше Олеся Железняк полила брудом президента України Володимира Зеленського та поскаржилася на своїх родичів, які в неї залишилися в Україні.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *