Донька актора-путініста Машкова відмовилася від по батькові і змінила російське громадянство

Гламур

Донька російського актора-путініста Володимира Машкова, акторка Маша Машкова повідомила шанувальникам про важливі зміни у її житті.

Так, зірка розповіла на своїй сторінці в Instagram, що вона відмовилася від свого по батькові і позбулася російського громадянства. За словами Машкової, тепер вона просто Masha Mashkova. Також артистка отримала американський паспорт:

“Трохи новин з мого нового життя: 1. Пофарбувала волосся в блонд (обов'язково для нового життя!) 2. Приєдналася до мого чоловіка та доньок – стала громадянкою Америки. Тепер я можу голосувати та бути присяжною. 3. Змінила ім'я (раніше Машкова Марія Володимирівна), відтепер – нова особа: Маша Машкова”, – гордо повідомила акторка.

Також Машкова поділилася, що найближчим часом відбудеться її дебют в американському серіалі та кіно.

Як відомо, з початком повномасштабної війни Маша Машкова підтримала Україну і публічно засудила країну-терористку Росію. Та іншої думки притримується батько артистки, відомий російський актор Володимир Машков. Він зізнається у любові до кривавого диктатора Путіна і підтримує геноцид українців. Через таку позицію батька Машкова не раз з ним сварилася і, врешті, взагалі припинила спілкуватися.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *