Миколенко забив гол за “Евертон” у другому матчі поспіль і встановив рекорд сезону АПЛ (відео)

Спорт

“Евертон” українського захисника Віталія Миколенка обіграв “Крістал Пелас” у виїзному поєдинку 12-го туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ) – 2:3.

24-річний українець уже на першій хвилині матчу вивів свою команду вперед. Миколенко підключився до атаки “ірисок” та з лінії воротарського майданчика головою замкнув навіс Джека Гаррісона.

Для Віталія цей гол став уже другим у поточному сезоні АПЛ. Минулого туру Миколенко відзначився забитим м’ячем у воротах “Брайтона”.

Ба більше, своїм голом у ворота “Крістал Пелас” український футболіст встановив рекорд сезону АПЛ. Миколенко завдав результативного удару на 54-й секунді матчу й тим самим став автором найшвидшого гола в поточному розіграшу чемпіонату Англії.

Проте легко мерсисайдцям перемога не далася. Уже на п’ятій хвилині зустрічі Еберечі Езе зрівняв рахунок, реалізувавши пенальті.

На старті другого тайму “Евертон” знову вийшов вперед завдяки голу Абдулає Дукуре на 49-й хвилині. Господарі зуміли відповісти на 73-й хвилині, коли Одсонн Едуар зробив рахунок рівним.

І все ж, підопічні Шона Дайча змогли вирвати перемогу. На 86-й хвилині вирішальний гол у цьому матчі забив Ідрісса Гує.

Зазначимо, що Миколенко відіграв повний поєдинок і був одним з найкращих у складі обох команд. На останніх секундах протистояння українець також отримав жовту картку.

Після цієї перемоги “Евертон” (14 очок) піднявся на 14-те місце в АПЛ. “Крістал Пелас” (15 балів) посідає 12-ту сходинку в турнірній таблиці.

У наступному турі чемпіонату Англії команда Миколенка 26 листопада прийме “Манчестер Юнайтед”. Днем раніше “орли” на виїзді зустрінуться з дебютантом елітного дивізіону “Лутоном”.

Огляд матчу “Крістал Пелас” – “Евертон”

Читайте також:

Ефектний гол Зінченка допоміг “Арсеналу” обіграти аутсайдера АПЛ (відео)

Гол Довбика з передачі Циганкова допоміг “Жироні” закріпитися на вершині Ла Ліги (відео)

Челсі – Манчестер Сіті: де дивитися і ставки букмекерів на матч команди Мудрика проти чемпіона АПЛ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *