Аніта Луценко на рідкісному фото показала помітно підрослу 7-річну доньку

Гламур

Зіркова фітнестренерка Аніта Луценко потішила прихильників сімейним контентом.

У своєму Instagram знаменитість опублікувала рідкісне фото зі своєю 7-річною донькою. На знімку щаслива Аніта позувала поруч із Мією. Мама з донькою продемонстрували однаковий спортивний лук.

Окрім того, тренерка зізналась, до яких правил привчає 7-річну Мію та яких дотримується сама у вихованні. До слова, Аніта нарахувала 16 настанов, які має виконувати вона та донька. Отже, спортсменка робить з дівчинкою всі задачі ніби граючись. Аніта не розкриває секрети доньки, а Мія, своєю чергою, розуміє слово “ні”.

Також спортсменка не дозволяє доньці користуватися гаджетам та весь контент подає лише українською або англійською мовами. Кожного дня Мія має обов'язково читати 20 сторінок якоїсь книги.

Донька спортсменки сама обирає, що хоче їсти, а десерт вона може з'їсти після повноцінного прийому їжу. А от пити Аніта дозволяє доньці лише воду.

Спортсменка намагається не підвищувати голос на Мію, а якщо це станеться, то пропрацьовує інцидент з психологом. Окрім того, Аніта не змушує доньку займатися спортом професійно. Також в їхній родині є ще одне правило: коли Мія не розуміє жарти, то тренерка намагається їх пояснити.

Нагадаємо, раніше рідкісне фото з донькою показала гімнастка Лілія Подкопаєва. Знімок спортсменка опублікувала з нагоди 17-річчя Кароліни.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *