Віталіна Біблів, яка виправдовувала зрадницю Галину Безрук, різко припинила з нею спілкування

Гламур

Зірка серіалу “Будиночок на щастяВіталіна Біблів зізналася, що припинила будь-яке спілкування зі своєю ексколегою та близькою подругою, акторкою Галиною Безрук.

Ще у травні 2022 року Біблів захищала Безрук, яка мовчить про війну в рідній Україні і живе разом з чоловіком-росіянином та їхньою донькою в Росії. Однак тепер заявила, що обірвала зі зрадницею будь-які контакти:

“Не спілкуюся і не хочу говорити про це. Вона зробила вибір. Кожен вибирає свій шлях, вона вибрала от такий – правильний чи ні, покаже їй час. І якщо захоче, колись розкаже про це”, – прокоментувала Біблів, пише oboz.ua

 Зазначимо, що зараз акторка Галина Безрук, яка родом з Краматорська, перебуває в Росії і жодного разу не прокоментувала повномасштабне вторгнення РФ до рідної України. Раніше подруга Безрук Віталіна Біблів, з якою вони разом знімалися в українському проєкті “Будиночок на щастя”, виправдовувала Галину. Мовляв, Безрук боїться і їй погрожують забрати дитину.

Нагадаємо, раніше Віталіна Біблів приголомшила, як її родичі з Росії назвали її “нацисткою” і підтримали повномасштабну війну РФ проти України.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *