Періс Гілтон у річницю шлюбу з чоловіком показала фото з їхнього розкішного весілля

Гламур

Світська левиця Періс Гілтон повідомила про свято в її родині. Знаменитість разом зі своїм чоловіком, бізнесменом Картером Реумом, святкує річницю весілля.

Періс вже як два роки живе в офіційному шлюбі з Картером. Тож, з нагоди свята світська левиця присвятила коханому допис в Instagam. Гілтон опублікувала архівні кадри з їхнього весілля, а також ніжно привітала коханого.

Зокрема, світська левиця зазначила, що день, коли вона уклала шлюб з Картером Реумом, став найщасливішим у її житті. Також Періс подякувала чоловікові, що він завжди поруч та підтримує її, а вона тим часом знає, що може почувається з ним завжди в безпеці.

“До 2021 року 11 листопада було просто моєю улюбленою датою. Тепер це річниця одного з найкращих днів у моєму житті. З другою річницею, моя любов! Дякую, що змусив мене почуватися найщасливішою дівчиною у світі. Дуже щаслива та вдячня за це прекрасне життя, яке ми будуємо разом. Кохаю тебе”, – звернулася до чоловіка Періс.

Нагадаємо, 11 листопада річницю шлюбу також святкувала українська ведуча Іванна Онуфрійчук. Знаменитість показала архівні кадри з весілля з бізнесменом Алмазом та ніжно привітала коханого чоловіка з особливою для них датою.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *