Привітання з Всесвітнім днем доброти 2023 року: картинки українською, проза і вірші

Події

Історія свята

Всесвітній день доброти було створено на честь першої конференції Всесвітнього руху доброти, яку провели 13 листопада 1998 року. В даному заході взяли участь представники таких країн: Таїланду, Японії, Австралії, Канади, Великобританії, Сінгапуру, США. Пізніше до них приєдналися й інші держави.

Саму організацію “Рух доброти” створили в Японії 1997 року. У неї є навіть офіційний документ “Декларація Руху”, в якому сказано: “Ми визнаємо фундаментальну важливість простої людської доброти, як основної умови доставляє задоволення і осмисленого життя, і цим документом проголошуємо створення Всесвітнього руху доброти. Ми будемо прагнути об'єднатися через організації в кожній країні і з допомогою створення всесвітньої мережі, і створити більш добрий і більш повний співчуття світ”.

Всесвітній день доброти: привітання у віршах та прозі

Вітаю зі Всесвітнім днем доброти і від душі бажаю ніколи не втрачати віри в усе хороше, завжди боротися за справедливість і милосердя, допомагати доброті восторжествувати над злом. Нехай кожен день буде ясним і добрим, нехай тебе оточують хороші і щирі люди, нехай в твоєму серці живе любов і світла надія. Роби добро і нехай у відповідь до тебе прилітає бумеранг щастя.

***

Вітаю зі Всесвітнім днем доброти. Нехай кожен день буде добрим, нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки добрі люди, нехай для тебе звучать добрі слова, нехай в твоєму серці народжуються добрі почуття, нехай твоя душа живе добрими емоціями, нехай доброта торжествує в твоєму житті і в житті твоїх близьких людей!

***

Нехай Всесвітній день доброти подарує щире добро для кожного з нас, нехай цей день дасть зрозуміти кожному, що віддаючи щось хороше і добре, отримуєш в два рази більше. Нехай в душі твоїй завжди буде радість і чуйність, а серце нехай завжди прагне до благих вчинків і добрих діянь.

***

Твори добро для тих, хто поряд,
Світ своїм світлом осявай,
І позитивним зарядом
Людей частіше заряджай!
Завжди твори добре діло,
Воно тобі в стократ вернеться!
Твори добро легко й сміливо,
І в похмурий день сяй, як сонце!

***

У день Всесвітній доброти,
від щирого серця вам побажаю
якомога більше теплоти,
і щастя вам без краю.

Не бійтеся віддавати
добро і радість близьким,
і нехай прибуде благодать,
а життя за все дякує надлишком!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *