Рисовий суп із консервованим тунцем: швидкий рецепт

Перші страви
  1. Цибулю очистіть і наріжте кубиками, моркву — соломкою. Обсмажте на олії до золотистого кольору.
  2. Картоплю очистіть та наріжте невеликими кубиками.
  3. Рис ретельно промийте.
  4. У каструлю влийте воду. Доведіть до кипіння і опустіть у неї картопля та рис. Варіть до готовності. Додайте обсмажену цибулю з морквою, трохи розім'ятою вилкою консерви, лавровий лист, перець та сіль. Варіть ще п'ять хвилин.

Поради:

Під час подавання суп посипте свіжою зеленню.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *