MELOVIN вперше зізнався, що страждає на невиліковну хворобу

Гламур

Український співак MELOVIN вперше зізнався, що страждає на невиліковну хворобу.

Про це знаменитість розповів у своєму Instagram. Артист раніше не наважувався поділитися новиною про свою недугу, адже сам був шокований і намагався зібратися до купи. За словами MELOVIN, саме через хворобу він помітно схуднув.

“У мене невиліковна хвороба, яка, на жаль, не лікується. Я давно хотів це розказати, але просто сам не міг зібрати себе до купи. Ви багато запитували мене, чому я так різко схуднув, як ви пишете, погарнішав. Все неспроста. Я хочу поділитися цим із вами, бо ви моя родина. Тяжко було з цим зібратися і розповісти”, – зізнався артист.

Виконавець не став поки що вдаватися у подробиці та називати свій діагноз, однак пообіцяв, що згодом це зробить. Натомість співак зізнався, що тривалий час проходив медичні обстеження, а також натякнув, що його хвороба набута.

“Я довго проходив різні медичні обстеження, зникав і не з'являвся у соцмережах. Потім в один момент я почав активно вести своє життя, бо зрозумів, коли, як не зараз, це робити. Я сподіваюся, ви мене підтримаєте. Всі подробиці я хочу розповісти вам якомога особисто”, – додав виконавець.

Тим часом фани MELOVIN припускають, що в артиста стеатогепатит. На підтвердження цього є аркуш із висновком лікарів, яким співак поділився у сторіз. Там зазначено, що попередній діагноз – це стеатогепатит із вираженою активністю.

Нагадаємо, нещодавно ведучий Богдан Шелудяк розповів про свою тяжку хворобу. Шоумену діагностували синдром Гієна-Барре. Днями Богдан показав, який вигляд має після двох тижнів лікування.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *