Не шкодують людей: у ЗСУ розповіли про тактику окупантів під Бахмутом

Війна

Росія під Бахмутом не шкодує особовий склад і продовжує “мʼясні штурми” позицій ЗСУ.

Про це повідомив пресофіцер 26-ї артбригади імені генерал-хорунжого Р. Дашкевича Олег Калашніков в ефірі одного із українських телеканалів. 

За його словами, окупанти перекидають на Бахмутський напрямок підрозділи “Шторм-Z” та свіжомобілізованих, яких кидають у “м'ясні штурми”. 

“Окупанти застосовують для штурмів безпосередньо людський фактор. Тобто, зараз ми знову спостерігаємо повтор мʼясних штурмів, які ми бачили раніше. Минулого тижня в напрямку Кліщіївки в складі однієї роти окупанти саме так і намагались атакувати наші позиції. Особовий склад вони просто не шкодують”, – розпові він.

Попри те, що люди для РФ – розхідний матеріал, техніку вони шкодують.

“Вони дуже часто окопують свою техніку. Втім, є випадки, коли для атак окупанти використовують важку броньовану техніку. Також на Бахмутському напрямку окупанти поповнюють свої підрозділи свіжо мобілізованими”, – сказав Калашніков.

Раніше командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що під Бахмутом окупанти намагаються відбити втрачені позиції.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Ситуация НАПРЯЖЕННАЯ! Там ПЕКЛО! Авдеевка! Бахмут! Оккупанты готовят ЛОВУШКУ!

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *