Що потрібно для поразки Росії: у Зеленського назвали дві головні умови

В Офісі президента нагадали союзникам про “дві речі, які вони повинні прийняти” щодо війни Росії проти України. Одна з них – зброя.

Про це написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

“Росія змушена відверто мілітаризувати всю країну, нескінченно мобілізувати непотрібних людей із бідних регіонів і з в'язниць, шукати снаряди. І все це лише для того, щоб вистояти в Україні”, – написав Подоляк.

Він також вкотре нагадав, що РФ уже очевидно не має вигляд вчорашнього “впливового світового гравця”, який може й повинен писати світові правила.

“РФ, намагаючись утриматися від внутрішнього розпаду, істерично відмовляється від сучасного способу життя, технопрогресу й соціальної еволюції та швидко повертається в середньовічне минуле: табори, тотальні заборони, масові арешти…” – додав він.

Однак щоб Росія програла остаточно, партнери повинні долучитися до цього та “прийняти дві речі”:

  • “Росія може й повинна програти. Ще раз: може й зобов’язана програти”, – наголосив Подоляк.
  • “Зброя – її технологічність, обсяг і своєчасність постачання – має значення. І саме це – єдине правильне рішення…” – додав він.

Тим часом, полковник ЗСУ Владислав Селезньов попередив про величезне “поповнення” в Росії. Він попередив, що на Україну чекає складна осінь і зима. А це, зокрема, 4 мільйони снарядів, які має РФ, і 350 тисяч, які передає їй Північна Корея.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *