Те, що треба в осінні холоди: рецепт фруктового пряного зігрівального чаю

Напої, смузі й коктейлі

Приготування

  1. Помийте й наріжте кільцями яблуко, апельсин і лимон.
  2. В кільця яблука встроміть кілька зерен гвоздики.
  3. До заварника покладіть яблуко з гвоздикою, апельсин, лимон і журавлину.
  4. Додайте палички кориці, листковий чай, розмарин і мед.
  5. Залийте отриману суміш окропом і дайте час настоятися.

Як зазначила Магда, цей чай можна пити літрами, він чудово пахне і смакує. Також завдяки великій кількості фруктів і меду чай є дуже вітамінним та буде корисною профілактикою в часи застуд.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *