20-річна блогерка Верба кардинально змінила колір волосся та похизувалася новим образом

Гламур

Відома українська блогерка Верба, справжнє ім'я та прізвище якої Юлія Вербинець, наважилася на кардинальні зміни у зовнішньому вигляді.

Знаменитість змінила колір волосся. Якщо раніше Юлія була білявкою, то нині вона стала рудою. Зокрема, майже такий самий колір волосся був у блогерки, коли вона тільки-но починала вести свій блог та набирала популярність в Мережі. Згодом Верба пофарбувалася в темний колір, але через три роки повернула колишню зачіску.

“Майже руде волосся повернулося з трирічної відпустки”, – пожартувала знаменитість.

До слова, за останній час це друга кардинальна зміна зачіски Верби. Так, раніше вона була брюнеткою, але згодом пофарбувалася в білий колір. Однак білявкою знаменитість теж довго не протрималася. А от від нарощеного волосся Юлія не поспішає позбавлятися.

Прихильники блогерки вже оцінили її кардинальні зміни. Вони зазначили, що рудий колір Юлії личить значно більше, аніж білий. Однак знайшлися й ті, хто не оцінив таких змін знаменитості.

  • Стала набагато гарнішою, аніж коли була білявкою
  • Блонд мені подобався більше
  • Тобі так набагато краще
  • Не твій колір. Краще бути білявкою або натуральною

Нагадаємо, нещодавно американська акторка Меган Фокс похизувалася кардинальною зміною іміджу. Зірка Голлівуду коротко підстриглася та пофарбувала волосся в червоний колір.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *