РФ у Криму накопичила 800 ракет: експерт відповів, як окупанти можуть обстріляти Україну

Війна

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко розповів, що окупанти із Криму можуть одночасно випустити по Україні більше 32 ракет.

Про це він розповів в етері “24 Каналу”.

Коваленко прокоментував інформацію про те, що Росія в окупованому Криму накопичила понад 800 ракет. Він зазначив, що окупанти одночасно можуть обстріляти Україну більше, ніж 32 ракетами.

“У Криму в розпорядженні окупантів ОТРК “Іскандер”, і загроза від них є – 500 км радіус польоту цієї ракети. Там є “Онікси”, які загрожують Херсонській, Миколаївській та особливо – Одеській області. Далі – крилаті ракети морського базування “Калібр” могли бути завантажені в носії – кораблі, підводні човни. Якщо вони завантажили ці пускові, то вони можуть мати завантаженими вже більше 32 ракет і навіть більше. Все залежить від того, який у них є боєкомплект у Криму. Здійснювати пуски з Новоросійська вони теж можуть”, – сказав він.

Нагадаємо, керівниця обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк повідомила, що Росія накопичує ракетний потенціал для ударів по енергетиці. Станом на зараз відомо про понад 800 ракет, які зосереджені в окупованому Криму.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *