Кетрін Зета-Джонс привітала Майкла Дугласа з 23-річчям шлюбу і показала архівні фото з їхнього весілля

Гламур

Сьогодні, 18 листопада, голлівудське подружжя Кетрін Зета-Джонс та Майкл Дуглас святкують особливу дату.

Минуло рівно 23 роки, як актори перебувають у шлюбі. З нагоди річниці весілля, яке в народі називають “бериловим”, Зета-Джонс присвятила чоловіку окремий пост. У ньому зірка зізналася Дугласу у коханні.

“Сьогодні ми святкуємо 23 роки подружнього життя. Любий Майкле, на тебе чекає Нобелівська премія миру. Я кохаю тебе… від твоєї коханої дружини, володарки Почесної медалі із золотою зіркою”, – написала Кетрін.

Окрім того, дружина Майкла Дугласа поділилася архівними фото з їхнього весілля, яке відбулося 18 листопада 2000 року у Нью-Йорку. Також акторка замилувала спільними романтичними фотографіями з чоловіком, зробленими протягом їхнього подружнього життя довжиною у 23 роки.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, чого Майклу Дугласу і Кетрін Зеті-Джонс вартувало зберегти шлюб. В особистому житті пари, попри різницю у віці в 25 років, вирують справжні пристрасті. Їхній шлюб огорнутий скандалами, Дуглас навіть хотів розлучитися з дружиною. Детальніше про історію кохання епатажної пари читайте у нашому матеріалі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *