Анатолій Анатоліч зізнався, чи відчуває провину за те, що не на фронті

Гламур

Український телеведучий Анатолій Анатоліч, який нещодавно провів благодійний захід російською, пояснив, чи відчуває провину за те, що не взяв до рук зброю.

Шоумен відверто зізнався, що його переслідує відчуття провини. Однак, за словами Анатолія Анатоліча, для нього це додатковий стимул ще більше діяти у тилу.

“Завжди є таке відчуття провини. З іншого боку це відчуття стимулює донатити, щось робити й у підсумку мати результат”, – пояснив інтерв'юер у програмі “Неймовірна правда про зірок”.

Також зірка додав, що у майбутньому звертатиметься до психолога, адже зараз стан його психологічного здоров'я не зовсім у нормі. До того ж шоумен розповів, що часом він стомлюється. Втім, вважає, що недоречно на це скаржитися тим, хто зараз не на фронті.

“Потім буду розбиратися з точки зору психології. Навіть не втомився, а трішки проблеми з головою, на жаль, як і у всіх”, – поділився Анатолій Анатоліч.

Відновлюватися виснаженій знаменитості допомагає його родина.

Нагадаємо, що нещодавно на фронті загинув 71-річний учасник відомого кулінарного шоу Микола Молоков. Він був інструктором з бойової справи у складі білоруського полку імені Кастуся Калиновського.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *