Манікюр для жінок за 50: основні поради, варіанти кольорів, дизайнів

Різне

Ідеальний манікюр для жінок 50 плюс — це насамперед манікюр, який личить жінці, який омолоджує руки, приховує вікові недоліки. І головне — це той манікюр, із яким жінка  почувається впевненою та красивою. Для жінок після 50 років сьогодні пропонується багато  різноманітних ідей оформлення стильного манікюру. Розповідаємо, яка форма, колір, дизайн зробить руки жінок елегантного віку молодшими.

Яким має бути віковий манікюр: базові рекомендації

  • Як би цього не хотілося, про занадто яскраві, кислотні кольори манікюру краще забути. Віддавайте перевагу спокійним насиченим кольорам. 

  • Так само і з довжиною нігтів, надмірно довгі та гострі краще замінити на короткі або середньої довжини. Форма може бути  мигдалеподібною, овальною м’який квадрат.

  • Найімовірніше, не підійдуть занадто насичені дизайни зі складним художнім розписом і великою кількістю фурнітури. Кращий вигляд матимуть декоративні покриття з геометричними або абстрактними орнаментами.

  • Стилісти рекомендують підбирати лак для нігтів в тон до губній помаді.

Які кольори манікюру найкраще підійдуть жінкам за 50

Це необов'язково можуть бути світлі, пастельні, нюдові кольори, але й вміло підібрані яскраві панелі. Серед них звісно червоний колір.Червоний. Цей колір не має вікових обмежень і доречний в будь-якому віці. Головне — це підібрати відтінок. 

Класичний рожевий колір  буде мати елегантний вигляд, як у повсякденному, так і у вечірньому манікюрі.

Колір карамелі підкреслить красу жіночих рук, бордовий, колір стиглої вишні має елегантний вигляд на будь-яких руках, коричневий може використовуватися як основа, так і у вигляді невеликого декору, нанесеного поверх світлої підкладки.

Ідеї дизайнів манікюру для жінок 50 плюс

Жінки можуть не обмежуватися  лише однотонним оформленням манікюру і вибирати складніші дизайни. 

Можна вибрати френч із декором. Він красивий, універсальний, завжди залишається в моді, а також чудово підійде для жінки у віці 50+.  За бажанням його можна доповнити дизайном, наприклад, намалювати  смужку сріблястими блискітками.

Крім біло-бежевого виконання французького дизайну, допускаються і різноколірні варіанти. Також можна видозмінювати форму і місце розташування французької посмішки.

Нюдові відтінки лаків практично непомітні на нігтьових пластинах, але при цьому такий манікюр молодить руки та робить їх більше доглянутими.  Доповнити його можна  невеликими стразами, зробивши таким чином манікюр ще привабливіше.

Доречним буде та омбре. Це може і класичний омбре, в якому поєднуються одразу кілька кольорів або відтінків на одному нігті, так переходи від тону до тону вздовж всієї руки.

Шикарно на руках жінки будь-якого віку виглядає бордовий колір. Він дуже глибокий, насичений і заворожливий, привертає  до себе увагу. 

Дизайн із фольгою матиме стильний вигляд у будь-якому віці.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *