Солодощі до свят: рецепт апельсинових цукатів

Десерти

Приготування

  1. Доведіть 2 склянки води до кипіння.
  2. Помийте і тонко наріжте апельсини. Помістіть скибочки в киплячу воду приблизно на 2 хвилини.
  3. Вийміть апельсини з води та покладіть їх на решітку.
  4. Вилийте воду. Доведіть до кипіння 1,5 склянки води та 1,5 склянки цукру.
  5. Покладіть скибочки апельсина у воду і зменште вогонь до мінімуму.
  6. Відваріть апельсини 45-50 хвилин, перевертаючи їх кожні 10-15 хвилин.
  7. Коли вони будуть готові, вийміть із води та покладіть на решітку для охолодження.
  8. Поки скибочки апельсина остигають, розтопіть шоколад у мікрохвильовці.
  9. Вмочіть половину кожної апельсинової скибочки в шоколад і викладіть на деко. Перекладіть їх до холодильника до застигання шоколаду.
  10. В кінці посипте їх дрібною сіллю і насолоджуйтеся.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *