Торкався до статевих органів і бив: у Києві учень 6 класу тероризував однокласників

Київ

В Києві матір учня 6 класу оштрафували на 850 гривень, оскільки її син у школі тероризував інших дітей: він торкався їхніх статевих органів і бив. Тоді інші батьки поскаржилися на це до поліції.

Про це йдеться у постанові Святошинського районного суду м. Києва.

Як йдеться у матеріалах суду, до Святошинського УП ГУ НП в м. Києві звернувся директор гімназії в Києві. Він повідомив, що учень 6 класу регулярно чіпляється до своїх однокласників.

На суді мати одного з потерпілих повідомила, що однокласник “звертався до її сина з використанням нецензурної лексики, торкався області статевих органів і сідниць дитини“. Все це закінчувалося бійкою. Жінка переконувала, що це відбувалося регулярно.

Інша жінка повідомила, що підліток “чіпляє своїм плечем її сина, проходячи повз; цілеспрямовано підходить і видихає з рота повітря в обличчя; торкається руками частин тіла та інше”. Аналогічні свідчення дала ще одна мати потерпілого.

Класна керівничка повідомила, що вона зверталася до адміністрації закладу через учня 6 класу. Вона розповіла, що 4 учнів поскаржилися їй на однокласника, який намагається торкатися їхніх статевих органів і сідниць, демонструє непристойні рухи, які імітують статевий акт, а також пропонує переглянути порнографію. Педагогиня повідомила, що вона зверталась до матері дебошира, проте та ніяк не відреагувала.

Адвокат матері підозрюваного все заперечував і вважає, що вина школяра не доведена.

Суд визнав матір хлопця винною за частиною третьою статті 173-4 КУпАП та оштрафував її на 850 грн. Також вона повинна сплатити 536 грн судового збору.

Це рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Нагадаємо, на Київщині небайдужі за 4 дні кардинально змінили життя чоловіка.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *