Тривалі повітряні тривоги через МіГи: що кажуть у ЗСУ

Війна

Наразі спеціалісти шукають шляхи задля уникнення тривалих повітряних тривог, які пов'язані зі зльотами російських МіГів. Втім, вирішення цього питання непросте.

Про це заявив речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

“Наскільки я знаю, проводиться робота у профільних міністерствах і відомствах. Керівники і керівництво та провідні спеціалісти шукають шляхи. Повірте, рішення непросте. Питання відповідальності, питання безпеки, питання людського життя”, – зауважив Ігнат.

За його словами, треба знайти таке рішення, яке всіх задовольнить. Ігнат зазначив, що багатогодинні перельоти ворожих МіГів блокують життєдіяльність держави, економіку та освіту.

“Яким буде це рішення – треба дочекатися, щоб воно було ухвалене. Повітряні сили будуть забезпечувати й надалі, надавати інформацію по небезпеках. А також будемо інформувати, як це ми робимо, в публічному просторі, в Тelegram-каналі та на інших наших ресурсах”, – наголосив представник Повітряних сил.

Нагадаємо, 17 листопада президент України Володимир Зеленський дав доручення Генштабу та Міноборони щодо російських МіГів.

Крім того, Зеленський анонсував суттєве посилення ППО в Україні. За його словами, йдеться про нові “безпекові кроки” в наступні тижні.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *