Як зрозуміти, що він про тебе думає: дев’ять неочевидних ознак

Різне

Несвідома усмішка

Як ви почуваєтеся, коли думаєте про того, хто вам небайдужий? Ви можете нервуватися, соромитися, непокоїтися і навіть хвилюватися. Але ця напруженість зникає одразу, щойно ви бачите обличчя коханої людини. Мимоволі з'являється щира усмішка. Тож щоб дізнатися, що чоловік постійно про вас думає, зверніть увагу на те, чи усміхається він, коли ви входите до кімнати.

Гарячі щоки

Ваше тіло також може надсилати певні сигнали про те, що він про вас думає. Один з найпоширеніших – гарячі щоки. Мозок вловлює репліки, слова та погляди, які викликають вивільнення гормонів, зокрема адреналіну. Ці гормони розширюють сотні маленьких капелярів, тому щоки одразу червоніють. Також ви можете відчувати озноб, тремтіння, шкіра може покриватися мурашками.

Нагадаємо, що раніше ми писали про коротку фразу, яка зупинить будь-яку сварку.

Гравітаційне тяжіння

Люди, які думають одне про одного, несвідомо притягуються, наче два магніти. Припустимо, ви вечеряєте із друзями та знайомими, поспостерігайте за мовою їхнього тіла. Якщо хтось намагається постійно сісти ближче, тягнеться до вас, його ноги та руки вказують у ваш бік, отже, він про вас думає.

Приховані погляди

Чи відчували ви коли-небудь, що на вас хтось дивиться? Ви можете навіть побачити це краєм ока. Такі погляди – дуже поширена ознака, що хтось про вас думає. Очі завжди будуть звернені на людину, яка подобається. Звісно, не кожен погляд може щось означати, але якщо ви раз-у-раз ловите на собі його очі, отже, і його думки поряд із вами.

Постійна близькість

Скрізь, куди б ви не пішли, коли б ви не вирішили зустрітися з друзями, ви зустрічаєте і цю людину. Ви можете думати, що це звичайний збіг обставин, але найчастіше це не так. Людина намагається увійти у ваше життя, стати його частиною.

Нервовий догляд за зовнішністю

Коли люди нервують, то мимоволі крутять волосся чи поправляють одяг. Так їхнє тіло посилає сигнал, що ця людина почувається поряд з вами сором'язливо і неспокійно. Чоловік, який постійно хвилюється, чи гарний у нього вигляд, коли ви біля нього, точно думає про вас у романтичному ключі.

Облизування губ

Це така собі рефлекторна реакція організму, яку він виконує несвідомо, коли бачить об'єкт романтичного бажання. Коли вас хтось приваблює, мозок стрибає на кілька кроків уперед, починаючи думати про фізичний контакт, поцілунки, обійми. Звідси й бажання облизати губи.

Пряме звернення

Іноді всі знаки, які вам потрібні, завжди перебувають просто перед вами. Часом людина може прямо сказати, що думала про вас.

Розважливі інстинкти

Часто глибоко в животі з'являються так звані “метелики” і ви точно знаєте, що ось цей чоловік думає про вас. Ви не можете точно пояснити, звідки така впевненість, але вона є. Ваша інтуїція набагато розумніша, ніж ви можете подумати, і ці інстинкти не є випадковими. Іншими словами, мозок надсилає вам сигнал про те, що про вас думають.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *