Нетаньягу розповів, чи триває війна після завершення перемирʼя у Газі

за кордоном

Премʼєр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що тимчасове припинення вогню у Секторі Гази не означає, що війна проти бойовиків ХАМАСу завершилася.

Про це він заявив під час спільної пресконференції з міністром оборони Йоавом Галантом, інформує NBC.

Нетаньягу наголосив, що Ізраїль не збирається відмовлятися від своїх цілей щодо знищення бойовиків ХАМАСу в Секторі Гази.

“Громадяни Ізраїлю, я хочу чітко заявити: війна триває. Війна триває. Ми будемо продовжувати доти, доки не досягнемо всіх наших цілей”, — запевнив він.

Крім того, він нагадав, що Ізраїль історично боровся за повернення заручників додому. Зокрема, він згадав, про рейд 1976 року до Ентеббе, під час якого загинув його рідний брат, який служив у ЦАХАЛ.

Своєю чергою голова Міноборони Ізраїля заявив, що країна продовжить війну та буде боротися за звільнення всіх заручників.

“Я можу сказати вам, що я, ЦАХАЛ, Армія оборони Ізраїлю і всі служби безпеки дуже рішуче налаштовані продовжувати цю війну, поки ми не досягнемо всіх цілей: знищити ХАМАС як уряд і як військову організацію, і звільнити всіх заручників”, — сказав Галант.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Армія оборони Ізраїлю виявила та знищила близько 400 підземних тунелів, які побудували та використовували бойовики ХАМАСу в Секторі Гази.

Крім того, ми раніше інформували, що Ізраїль переходить до складнішої фази війни в Газі.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *