Польські страйкарі почали блокувати ще один пункт пропуску на кордоні

Події

Вранці 22 листопада польські страйкарі почали блокувати ще один пункт пропуску на кордоні з Україною. Четвертим КПП став “Медика”, який суміжний з українським “Шегині”.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

“На території Польщі на дорозі перед пунктом пропуску “Медика” (Республіка Польща), суміжному з українським пунктом пропуску “Шегині”, розпочалося блокування руху вантажних транспортних засобів”, – йдеться у повідомленні.

Українські прикордонники попереджають по можливе ускладнення руху як на виїзд із Польщі, так і на в’їзд.

Блокування руху вантажного транспорту може тривати від 23 до 26 листопада. Водночас перешкоджання руху автобусів і легкового транспорту не передбачається, наголошують у ДПСУ.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Польські перевізники, які блокують кордон, нахабніють! Українцям доводиться вже виживати на межі

Нагадаємо, 6 листопада польські перевізники оголосили блокаду кордону з Польщею. Руху вантажного транспорту почали перешкоджати у трьох пунктах пропуску: “Корчова – Краковець”, “Гребенне – Рава-Руська” та “Дорогуськ – Ягодин”. Зокрема, страйкарі вимагають повернути систему комерційних дозволів для українських перевізників.

Напередодні, 22 листопада, стало відомо, що поляки розширюють блокаду на кордоні з Україною – ще й на пункт пропуску “Медика-Шегині”. Цей КПП перевізники блокуватимуть разом із польськими фермерами.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *