Мілітаризація РФ, постійні теракти та провокації: Подоляк – про наслідки неповного завершення війни

Війна

Для повного завершення війни Україні недостатньо лише звільнити свої території, потрібно, аби Росія пішла на свою політичну трансформацію.

Таку думку висловив в ефірі 1+1 радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк 24 листопада.

“Будь-який фінал, де буде тільки звільнення територій, але Росія не йде на свою політичну трансформацію, буде означати абсолютну мілітаризацію Росії, “залізна завіса”, постійні теракти в нас чи в Європі, постійні політичні провокації, інформаційні, пропагандистські провокації і знову ж таки – наступні етапи війни. Тобто ми просто перенесемо з урахуванням ненависті, яка буде тільки розгортатись все більше і більше в Російській Федерації, на наступні покоління вирішення питання, хто ж має право історично існувати – Україна чи Росія”, – пояснив Подоляк.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео “ПОДОЛЯК: Проблеми мобілізації. Стосунки з Польщею, Нідерландами. Путін ЗНОВУ говорить про перемовини“.

Нагадаємо, нещодавно політичний експерт і журналіст Віталій Портников заявив, що Україна робить ставку на військове вирішення теперішньої ситуації. Але вихід України на кордони 1991 року – це не перемога, а лише відновлення справедливості і міжнародного права. Портников зазначає, що після звільнення ЗСУ останнього українського населеного пункту, Росії нічого не завадить завдати масованого ракетного удару по Україні.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *