“Верес” у матчі-трилері з 7 голами перервав жахливу безвиграшну серію в УПЛ

Спорт

“Верес” переміг “Металіст 1925” у матчі 15-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Результативний поєдинок на стадіоні “Авангард” у Рівному завершився з рахунком 4:3.

Уже на 4-й хвилині зустрічі харківський клуб вивів уперед Андрій Борячук. Через три хвилини гості залишилися в меншості – пряму червону картку отримав Ігор Курило.

Господарі скористалися чисельною перевагою ще до перерви і повели в рахунку завдяки голами Євгена Шевченка та Владислава Шарая.

На початку другого тайму “Металіст 1925” зумів у меншості не лише відігратися, а й вийти вперед. За харківський клуб забивали Ростислав Русин і Євген Ткачук.

Однак рівненська команда все ж знайшла сили вирвати перемогу. На 69-й хвилині Віталій Дахновський зрівняв рахунок, реалізував пенальті. А за хвилину до кінця основного часу Микола Гайдучик забив вирішальний м'яч.

Для “Вереса” це перша перемога в чемпіонаті України від 1 вересня. Рівненський клуб з 11 очками вийшов на 14-те місце в УПЛ. “Металіст 1925” (15 балів) посідає 11-ту позицію.

У наступному турі чемпіонату України “Верес” 1 грудня на виїзді зіграє з “Поліссям”. Харків'яни 3 грудня поміряються силами з “Шахтарем”.

Читайте також:

“Кривбас” подужав “Минай” і вибрався на вершину УПЛ

Маккабі Тель-Авів – Зоря: де дивитися і ставки букмекерів на матч Ліги конференцій

“Ліверпуль” вирвав очко проти “Манчестер Сіті” в АПЛ – Голанд встановив черговий рекорд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *