Масована нічна атака Києва росіянами: Цимбалюк чув вибухи, Мішина з сином ховалася в туалеті

Київ

У ніч проти 25 листопада російські окупанти масовано атакували Київ ударними безпілотниками з півдня, півночі та сходу. Повітряна тривога у столиці тривала шість годин.

Протиповітряною обороною було знищено 74 ударних БпЛА”Shahed” із 75, випущених по Києву. Сьогодні проти ночі російські окупанти влаштували наймасованішу атаку дронів по Києву від початку повномасштабної війни.

Українські зірки, які в цей момент також перебували в Києві, поділилися своїми реакціями на нічну атаку Києва.

Ксенія Мішина

Акторка Ксенія Мішина зізналася, що цю ніч разом зі своїм 11-річним сином Платоном провела у туалеті. Хлопчик заспокоював маму, що ППО їх захистить:

“Оце так нічка. Малого під крило. І знову welcome to the toilet. На багатьох інтерв'ю мене запитують: “Як реагує малий?”. Так от сьогодні вночі: “Мам, не хвилюйся, наші відіб'ються стопудово”

Тарас Цимбалюк

Актор Тарас Цимбалюк злякався не на жарт, оскільки вибухи відбувалися просто неподалік від його будинку – артист подякував силам протиповітряної оборони:

“Чергова п*здецова нічка. Гучно було у столиці. Безмежна подяка силам ППО”

Ольга Сумська

Акторка Ольга Сумська показалася під ковдрою з домашнім улюбленцем і висловила надію на ППО:

“Господи, вся надія на наших рідних соколиків – ППО!”

Маша Єфросиніна

Ведуча Маша Єфросиніна вкотре смачно обдарувала нецензурною лексикою росіян:

“Як же хочеться, щоб зникла отс*сія. В принципі цього завжди хочеться, але в такі страшні ночі особливо. Вірю в наші сили ППО”

Тімур Мірошниченко

Ведучий Тімур Мірошниченко запостив фото, де постав невиспаний, але вже на роботі. Він подякував ППО і зізнався, що його помічник так міцно спав, що не почув нічого.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *