Росіяни масовано атакували Київ дронами: що відомо про руйнування у місті

Київ

Внаслідок масованої атаки безпілотників на Київ вночі 25 листопада зафіксовано падіння уламків в п'ятьох районах столиці:  у Солом'янському, Голосіївському, Печерському, Подільському та Дніпровському.

Про наслідки атаки на місто розповів мер Віталій Кличко. 

Слід зауважити, що повітряна тривога в Києві тривала шість годин. Сили ППО уразили понад 60 БпЛА. Втім, падіння уламків збитих Shahed завдали пошкоджень будівель. Крім того, відомо про п'ятьох постраждалих, серед яких – одна дитина. 

Внаслідок падіння уламків безпілотників у Соломʼянському районі сталося займання в приміщенні дитсадка, а в сусідніх будинках пошкоджені вікна. Крім того, в одній з п'ятиповерхівок через руйнування на другому поверсі заблокованими опинилися дві жінки. Їх врятували. Також виникла пожежа на відкритій місцевості.

У Дніпровському районі невеликий уламок БпЛА впав на сходову клітину верхнього поверху багатоповерхового житлового будинку. Загоряння не було. Потерпілих не виявили. 

У Голосіївському районі пошкоджено чотириповерховий житловий будинок. Крім того, уламки впали на зону зелених насаджень

У Печерському та Подільському районах також зафіксували падіння уламків на відкритій місцевості.

За словами Кличка, на всіх локаціях продовжують працювати аварійно-рятуальні підрозділи та медики.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: У дитсадку знесло стіни! В одному з районів Києва уламки “Шахедів” завдали руйнувань

Нагадаємо, внаслідок падіння уламків дронів у кількох районах столиці є потерпілі. Постраждали щонайменше п'ятеро людей, серед яких 11-річна дитина.

Через масовану атаку дронів на Київ місто частково залишилося без світла. Після обстрілу без електрики 77 житлових будинків та 120 установ.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *