РФ вночі вдарила по Києву чорними дронами: Ігнат пояснив чому 

Війна

Під час масованої атаки безпілотників по Києву вночі 25 листопада російські використали “Shahed” чорного кольору. У Мережі з’явилася інформація, що йдеться про іранські дрони з реактивним двигуном. Втім, це не так.

Про це повідомив в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

“Це не є реактивні. Іран показав перспективну модель цього “Шахеду”. Невідомо, в якій кількості їх виготовляють, яка буде доля цього реактивного БПЛА”, – сказав

За його словами, росіяни постійно модернізують “Shahed” . Можливо, чорний колір вони використали, аби ускладнити роботу української ППО.

“Вони раніше удосконалювали ті БПЛА, які отримали від Ірану, і ті, що роблять самі, використовуючи певні композитні матеріали для світловідбивальної поверхні. Зараз ми бачимо, що використали карбономатеріал. Карбон є поглинальним матеріалом для радіолокаційного сигналу. Чорний колір – зрозуміло чому”, – додав речник Повітряних сил. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Щоб важче було виявити! Ігнат про модернізацію “Шахедів”, які вночі атакували Київ

Нагадаємо, журналіст “1+1” Андрій Цаплієнко повідомив, що вночі Київ атакували модернізовані “Шахеди”. Вони були чорного кольору. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *