Коваленко забив у другому матчі поспіль за “Емполі” в чемпіонаті Італії: відео гола українця

Спорт

Український півзахисник “Емполі” Віктор Коваленко відзначився голом в матчі 13-го туру Серії А проти “Сассуоло”.

27-річний українець розпочав поєдинок на лавці для запасних і вийшов на поле на 70-й хвилині зустрічі за рахунку 2:3 на користь суперника.

На 86-й хвилині Коваленко успішно зіграв на добиванні та з меж штрафного майданчика ударом в один дотик відправив м'яч до сітки воріт “Сассуоло”.

Зазначимо, що Віктор забив у другому матчі Серії А поспіль. Минулого туру красень-гол Коваленка приніс “Емполі” сенсаційну перемогу над “Наполі”.

На жаль, цього разу забитий м'яч українського футболіста не допоміг “синім” зачепитися за очки. У компенсований час Доменіко Берарді вирвав для “чорно-зелених” перемогу – 3:4.

Відео гола Коваленка та огляд матчу “Емполі” – “Сассуоло”

Наразі “Емполі” з 10 очками перебуває в зоні вильоту, на 18-му місці турнірної таблиці Серії А. “Сассуоло” (15 балів) посідає 13-ту позицію.

У наступному турі італійського чемпіонату команда Коваленка 2 грудня на виїзді зіграє проти “Дженоа” іншого українця  Руслана Малиновського. Днем пізніше “Сассуоло” прийматиме “Рому”.

Раніше повідомлялося, що Малиновський забив дебютний гол за “Дженоа” в матчі 13-го туру Серії А проти “Фрозіноне”. Український хавбек відзначився шикарним дальнім ударом у “дев'ятку”.

Читайте також:

Побив віковий рекорд: вундеркінд “Мілана” став наймолодшим гравцем в історії Серії А

Друга поспіль перемога Шовковського: “Динамо” обіграло “Рух” у матчі УПЛ (відео)

Не футболом єдиним: легендарний воротар Петр Чех встановив унікальне досягнення (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *