“Жирона” з голом Циганкова спіткнулася на “Атлетику” в Ла Лізі – Довбик не грав через травму (відео)

Спорт

“Жирона” українців Віктора Циганкова та Артема Довбика на своєму полі зіграла внічию з “Атлетиком” Більбао в заключному матчі 14-го туру іспанської Ла Ліги. Поєдинок на арені “Естадіо Мунісіпаль де Монтіліві” завершився з рахунком 1:1.

Циганков вийшов у стартовому складі каталонців, а ось Довбик навіть не потрапив до заявки на гру. Як повідомили на клубній сторінці у Twitter, Артем пропустив матч через травму литкового м'яза.

У першому таймі жодній з команд не вдалося вразити ворота суперника. А після перерви “Жирона” змогла відкрити рахунок. На 55-й хвилині Циганков залишився без опіки у штрафному майданчику “басків” і замкнув простріл з лівого франгу ударом низом у ближній кут.

Відео гола Циганкова

Це третій гол для Циганкова у всіх турнірах цього сезону за “Жирону”. Також у його активі дві результативні передачі.

На жаль, забитого м'яча українця “Жироні” виявилося замало для перемоги у цьому матчі. На 67-й хвилині нападник “Атлетика” Іньякі Вільямс зрівняв рахунок і приніс своїй команді нічию.

Зазначимо, що Циганков провів на полі 85 хвилин, після чого був замінений.

Таким чином, нічиєю з “Атлетиком” обірвалася переможна серія “Жирони”, яка тривала шість матчів поспіль, п'ять з яких у чемпіонаті Іспанії.

Огляд матчу “Жирона” – “Атлетик”

Підопічні Мічела не зуміли повернутися на перше місце в таблиці Ла Ліги. Зараз “Жирона” (35 очок) посідає другу сходинку, за додатковими показниками поступаючись лідеру – мадридському “Реалу” українського голкіпера Андрія Луніна.

“Атлетик” не програє вже чотири поєдинки поспіль і з 25 балами розташовується на п'ятому місці Примери. Клуб з Більбао на 6 пунктів відстає від “Барселони”, яка замикає топ-4.

У наступному турі Ла Ліги команда Циганкова і Довбика 2 грудня прийматиме “Валенсію” українського форварда Романа Яремчука. Того ж дня “Атлетик” вдома зіграє проти “Райо Вальєкано”.

Читайте також:

Сім голів і вилучення: “Дніпро-1” розгромив “Чорноморець”, одноосібно очоливши УПЛ (відео)

Допоміг ефектний сейв Луніна: “Реал” розгромив суперника і скинув “Жирону” з вершини Ла Ліги (відео)

Шикарний постріл у “дев'ятку”: Малиновський забив дебютний гол за “Дженоа” в матчі Серії А (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *