Названі модні відтінки волосся, які стануть хітом 2024 року

Різне

Коли, як не взимку зробити оновлення свого іміджу. Адже так хочеться додати краси та яскравих кольорів у своє життя. А стилісти тим часом рекомендують найактуальніші відтінки зими, які будуть серед трендів увесь наступний 2024 рік. Розповідаємо, на які чотири відтінки варто звернути увагу, щоб підкреслити свою красу і бути на піку модних трендів.

Глянцевий мідний або ковбойська мідь

Це розкішний колір, який пасує практично всім жінкам будь-якого віку. Він поєднує в собі теплий коричневий відтінок, насичений рудий і червоний. Через таку суміш цей колір отримав оригінальну назву Cowboy Cooper або ковбойська мідь. Наразі багато світових зірок надають перевагу саме цьому кольору волосся, оскільки він робить образ яскравим, стильним і заразом має природний вигляд.

Сіро-блакитний блонд або денім

Цей колір стрімко увірвався в моду цієї зими після недовгого забуття. Такий відтінок волосся точно не залишиться без уваги. Тому його варто вибирати тим, хто бажає бути зіркою в колі знайомих і друзів. Однак сіро-блакитний блонд пасує далеко не всім, тому варто бути обережними, вибираючи його. Найбільше він личитиме молодим дівчатам, які мають холодний тип кольору шкіри і світле волосся. Та якщо хочеться повністю змінити імідж, тоді варто порадитися зі своїм майстром.

“Брудний” блонд

Серед трендів зимового сезону 2023-2024 залишається світле волосся з коричневим або сірим підтоном. Такий тип фарбування можливий у теплих і холодних відтінках блонду. Тому кожна жінка, що прагне змін і досконалості, зможе обрати для себе підходящий колір.

Вишня з шоколадом

Цього сезону мідний червонуватий відтінок є лідером, тому колір “Chocolate Cherry” стане у пригоді тим жінкам, які хочуть бути неперевершеними. Вишня з шоколадом – це ідеальне поєднання коричневих і темно-червоних відтінків. Цей колір волосся буде вдалим вибором для брюнеток, що підкреслюватиме їхню красу і додасть глибинного блиску волоссю. А зима – це найкращий час для фарбування волосся у такий колір, адже влітку пасма швидко вигорають на сонці. А в холодний період року колір зберігатиме свій насичений тон і глибину.

Читайте також:

Як правильно фарбувати волосся вдома: колір триматиметься більше 2 місяців

Як правильно вибрати стрижку за формою обличчя, щоб личила, омолоджувала і маскувала недоліки

Ідеальна зачіска для неслухняного волосся: знаменита стрижка «італійка» з усіх боків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *