Приготування
- Спочатку промийте крильця і відділіть найменшу фалангу.
- Ножем зробіть неглибокі надрізи з обох боків, викладіть крильця до глибокої форми або дека, залийте кока-колою та залиште маринуватися на 30 хвилин.
- Зробіть заправку, змішавши вино, соєвий та устричний соуси.
- Крильця полийте отриманою заправкою, присипте приправою Каджун, додайте нарізану цибулю та кілька шматочків імбиру, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
- Після цього заберіть цибулю та імбир.
- Додайте до крилець сире яйце й кукурудзяний крохмаль, ретельно перемішайте, щоб суміш кляру рівномірно розподілилася.
- Обсмажте крильця з двох боків на слабкому вогні до золотистої скоринки та смакуйте.
Читайте також: