Як зрозуміти, що ви дуже подобаєтеся і вами зацікавлені: 6 фраз, які говорять про небайдужість

Різне

Напевно, кожному з нас хочеться зрозуміти, чи справді нами цікавляться і небайдужі до нас. Чи це просто маніпуляція, щоб досягти якоїсь своєї мети через фальшиву зацікавленість. Втім, є кілька способів, щоб зрозуміти, що ми дійсно небайдужі і подобаємося людині. Це можна легко визначити в розмові. Розповідаємо про 6 фраз, за якими можна зрозуміти, що ви дійсно небайдужі людині.

Як зрозуміти симпатію чоловіка чи жінки: 6 головних фраз

  • «Я помітив/помітила, що вам подобається (названо, що саме). Що саме вас зацікавило в цьому?» Якщо ваша особистість цікава і людина хоче вас глибше пізнати, то не буде порожніх балачок ні про що. Співрозмовник спробує дізнатися, що вам подобається насправді.
  • «Ви казали, що подорожували до (вказано куди). Що вам найбільше там сподобалося?» Людина хоче викликати у вас приємні спогади, а також зрозуміти, чи любите ви подорожувати.
  • «Я знаю, що ви досягли успіху у (вказано, в якій сфері). Чи можете розповісти мені, як вам це вдалося?» Співрозмовнику небайдужі ваші досягнення, він намагається якомога більше про вас дізнатися справді щось важливе.
  • «Мені цікаве ваше дитинство, хто ваші батьки і предки. Розкажіть щось про це». Якщо людина цікавиться вашим дитинством, історією вашого роду, тоді ви дійсно подобаєтеся їй.
  • «Порадьте мені якусь цікаву книгу, фільм чи музику, які вам подобаються». Таке прохання свідчить про щирість намірів співрозмовника, оскільки для деяких людей спільні смаки відіграють дуже важливу роль.
  • «Мені хотілося б почути вашу думку про…» Якщо людина з вами радиться, питає вашої думки, отже, ви їй небайдужі.

Читайте також:

7 ознак того, що партнер вас не цінує і не кохає: ваші стосунки не триватимуть довго

6 «невинних» фраз, які означають, що близькі люди намагаються вас контролювати

Що треба зробити жінці після 40, аби ніколи не бути самотньою: три кроки до особистого щастя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *