Модні стрижки на коротке волосся для жінок за 60: омолоджують і тримають форму без укладання

Різне

Кожна жінка хоче мати молодий і привабливий вигляд – це незаперечний факт. Навіть якщо їй уже давно за п’ятдесят чи шістдесят. Стилісти рекомендують жінкам зрілого віку омолоджувальні зачіски на коротке волосся, які не потрібно укладати. Також спеціалісти радять підбирати стрижку, враховуючи декілька важливих факторів: структуру й довжину волосся, тип обличчя та спосіб життя. Розповідаємо, які стрижки, що омолоджують і тримають форму без укладання, будуть ідеальними для жінок у такому віці.

Раніше ми писали, як правильно фарбувати волосся вдома, щоб колір тримався більше 2 місяців.

Каре

Така стрижка пасує для будь-якого типу обличчя та структури волосся. Каре може бути асиметричним, із філірованими кінчиками, з чубком або без. Така зачіска тримається без укладання, має омолоджувальний ефект. Лише варто радитися зі своїм майстром, щоб вибрати той варіант каре, який пасуватиме саме вам.

Піксі

Ця стрижка дуже популярна і тримається на піку модних трендів не один рік, оскільки ідеально пасує тим пані, які не хочуть годинами укладати свої локони. Ця зачіска має омолоджувальний ефект і надає об’єму тонкому волоссю. Також вона буде ідеальною для тих, хто має неслухняні локони. Зачіска може бути з чубком або без, підходить до будь-якого типу волосся.

Каскад

Це вкрай практична зачіска для жінок за п’ятдесят, які мають тонке волосся. Цю стрижку можна робити на будь-яку довжину, вона ідеально пасуватиме на коротке волосся і локони середньої довжини. Завдяки своїй формі зачіска абсолютно не потребує укладання, вона надає тонкому волоссю гарного об’єму. Завдяки цьому локони природні та живі на вигляд.

Подовжене каре

Така стрижка має омолоджувальний ефект і візуально створює об’єм, тому чудово пасуватиме зрілим жінкам, які мають тонке волосся. Ця зачіска може навіть украсти декілька кілограмів, оскільки видовжує овал обличчя завдяки своїй формі. Єдине, цю зачіску можна зробити на волосся середньої довжини. Для короткого краще вибрати інший варіант стрижки.

Читайте також:

Манікюр на Новий рік 2024 у щасливих кольорах, які символізують успіх, любов і здійснення мрій

Секрет краси корейських жінок: як мати молодий вигляд у зрілому віці

Названі модні відтінки волосся, які стануть хітом 2024 року

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *